English youtube facebook
 
 
 
  פעמית - מוצרים לאריזה ולשימוש חד פעמי
תבניות אפיה וקינוחים לחג השבועות בפעמית סטור

קינוחים מיוחדים לשבועות

השנה אנו ממליצים לכם לגוון ולהפתיע עם קינוחים מיוחדים לשבועות: קינוחים על בסיס מוס, פודינג או גלידת יוגורט קפוא, ניתן להכין מראש ולהגיש לשולחן במגוון גדול ומפתיע של כלי הגשה אישיים: בחנויות רשת "פעמית סטור" תוכלו למצוא כלי הגשה מפתיעים למנות

אישיות: תוכלו להגיש פרחי מוס וגלידה בקערות הגשה על מקל דמוי פרח, ולעצב אותן באופן מרהיב, בשימוש בשכבות מוס שונות.
עוד בחנויות  "פעמית סטור" המתמחות בכלים חד פעמיים לאירוח בישול ואפייה משיקה  החברה תבנית חד פעמית מהפכנית ומעוצבת עשויה פלסטיק עמיד בחום ומתאימה להגשה מהתנור היישר לשולחן... 
מדובר בתבנית מעוצבת עשויה פלסטיק קשיח בצבע שחור מבריק , עמידה בחום של עד 280 מעלות. בניגוד לתבניות האלומיניום שאינן מספיק יפות ומתאימות להגשה, תבניות הפלסטיק המעוצבות, משדרגות את השולחן ומהוות אופציה נהדרת להגשה היישר מהתנור אל השולחן.
התבנית מאפשרת אפייה נוחה וקלה גם לאופה המתחיל/ה – אין צורך לשמן את התבנית והיא מגיעה במגוון גדלים ודוגמאות המתאימים לכל מתכוני החג.

ולקינוח... בחרנו במתכון המתאים במיוחד לשבועות:  הנה מתכון לקינוח בכמה צבעים:
קינוח וניל -תות -פיסטוק קפוא לחג השבועות המתאים לכ-10 סועדים.

חומרים
1 כוס פיסטוקים מקולפים ללא מלח
4 כפיות סוכר
1/2 כוס סוכר ( בנפרד)
1 כוס חלב
1/4 כפית תמצית שקדים 
 1/4 כפית מלח
1 מקל וניל טרי חצוי לאורכו
 1 1/3 כוס שמנת מתוקה מוקצפת
1 כוס תותים טריים
2 ביצים


אופן הכנה:

רפדו תבנית אפיה מרובעת בניילון נצמד, בשתי שכבות באופן שמשאיר שוליים ארוכים מחוץ לתבנית, מכל הצדדים. את הפיסטוקים ו-2 כפות סוכר שמים במעבד מזון, וטוחנים לעיסה אחידה.
את עיסת הפיסטוקים להעביר למחבת, ולהוסיף לה 1/2 כוס חלב. לבשל על אש נמוכה עד שרותח. להוריד מהאש, ולקרר על השיש  במשך כ-20 דקות. לאחר שהתקרר, להעביר לקערה, להוסיף תמצית
שקדים, ולערבב היטב. להניח קערת ממרח פיסטוקים בצד.
במחבת נקייה לשים 1/2 כוס חלב. להוסיף את מקלות הווניל החצויים ולבשל על אש נמוכה עד לרתיחה.
להוריד מהאש ולקרר במשך 15 דקות. לשים בקערה נפרדת את תערובת הווניל. במעבד מזון לשים כוס תותים טריים ו2 כפות סוכר. לעבד במעבד מזון עש לקבלת מרקם אחיד ולשים בקערה נפרדת.
בשלב זה יש לנו 3 קערות נפרדות: אחת עם ממחה פיסטוק, השנייה עם וניל, והשלישית עם תותים.
לקערה רביעית שוברים את הביצים ומוסיפים להן מלח ו 1/2 כוס סוכר.ומערבבים ידנית עד לקבלת מרקם אחיד.
את קערת הביצים שמים בתוך סיר עם מי על האש. עם טורף ביצים ידני- ממשיכים להקציף את תערובת הביצים תוך כדי חימום על האש במשך 3 דקות.
מורידים מהאש וממשיכים לטרוף ידנית עד לקבלת מרקם עבה וקר. את תערובת הביצים הטרופות מחלקים ל-3 מנות שוות, ומוסיפים 1/3 לקערת הפיסטוק, 1/3 לקערת התות, ו1/3 לקערת הווניל. מערבבים את הביצים עם הממרח בתנועות קיפול.
בקערה נפרדת הקציפו שמנת מתוקה לקצף. את הקצף חלקו ל3 מנות שוות ושימו 1/3 בקערת הפיסטוק, 1/3 בקערת התות, ו1/3 בקערת הווניל.

הכנת גביעי הקינוח בשכבות


לתוך כל גביע הגשה מזגו מעט מקצף פיסטוק- עד לגובה 1/3 מהגביע. את הגביעים שימו בהקפאה ל40 דקות. את מקצף הווניל והתות בינתיים שימרו במקרר.
אחרי 40 דקות, מוציאים את הגביעים מהמקפיא- ומוסיפים להם מקצף תות- לגובה 1/3 נוסף של הגביע.  את הגביעים מחזירים למקפיא להקפאה ל-40 דקות.
לאחר 40 דקות- מוציאים את הגביעים- ומוסיפים מעל את מקצף הווניל עד לגובה הגביע.

מחזירים למקפיא עד לזמן ההגשה.

לפני ההגשה- מקשטים כל גביע בפרוסות תות טרי !

 

בתאבון

 

 

פעמית סטור
פעמית עסקים
ברקת
תבנית כל
     
 
 
     
     
  קבלת עדכונים ומבצעים
 
     
חפש לפי צבע
חפש לפי סוג
ערוץ הוידאו
האתר הירוק
 
 
     
 
כלים ירוקים
אפייה נאה
כלי בית
מפות שולחן
סיבה למסיבה
כלי הגשה וקערות
מוצרי נייר להיגיינה
חומרי אריזה למעבר דירה
נרות וחימומיות
Easy Serve
מוצרי ניקוי
רדידים וניצמדים
כוסות
צלחות
מוצרי מזון
אירועים
בלונים
קישוטי שולחן
חגים
גביעים וכוסות יין
מפיות - תצוגה מתחלפת
סכום וכוסות הגשה
לפתניות וגביעי קינוחים
תבניות אפיה
 מועדון פעמית סטור
מועדון פעמית עסקים
כתבות ומאמרים
מי אנחנו
אני מאמין
חזון
תרומה לקהילה
מכתבי הערכה
סניפים
צור קשר
הורדות
דף הבית
קטלוג פעמית סטור
קטלוג פעמית עסקים
שולחנות מעוצבים
מבצעי העונה
ארועים ושמחות
אוכלים בחוץ
חפש לפי צבע
חפש לפי סוג
ערוץ הוידאו
האתר הירוק

 

 
     
דיגידם בניית אתרים בניית אתרים פעמית ישיר 401 - 502 - 1700 | peamit@peamit.co.il | ט.ל.ח